Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
pomidory
4 szt. -
papryka czerwona
1 szt. -
papryka zielona
1 szt. -
ogórek
1 szt. -
czosnek
1,5 ząbka -
cebula
1/2 szt. -
ocet winny
60 ml -
oliwa
60 ml -
rosół warzywny
1/2 litra -
pieczywo tostowe
125 g -
tymianek
-
Papryka słodka mielona Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku, odc. 59: Hiszpańskie gazpacho
Kroki postępowania







Komentarze (0)