Przepis i sposób przygotowania na: Herbatnikowiec kajmakowo- śmietanowy
Przełożenie:
Herbatniki- kajmak- herbatniki- gorąca masa (studzimy ją)- ubita z cukrem pudrem i śnieżką śmietanka- herbatniki- kajmak- herbatniki
kajmak | 1 szt |
mleko | 2 szkl |
mąka pszenna | 1 szkl |
żółtko jajek | 5 szt |
cukier waniliowy | 1 szt |
cukier | 0,5 szkl |
herbatniki | 8 opakowań |
śmietanka | 500 ml |
bita śmietana w proszku | 2 szt |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: