Przepis i sposób przygotowania na: HERBATNIKOWA rozkosz
Układać warstwy:1/4 herbatników,masa krówkowa
1/4 herbatników masa budyniowa
1/4 herbatników bita śmietana
1/4 herbatników i polać czekoladą i posypać płatkami migdałowymi
mleko | 1/2 litr |
masa krówkowa | 1 puszka |
budyń waniliowy | 2 szt |
margaryna | 3/4 kostka |
śmietana 30% | 375 ml |
czekolada mleczna | 2 szt |
śnieżka | 2 szt |
płatki migdałowe | 2 łyżka |
herbatniki | 4 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: