Przepis i sposób przygotowania na: Harira - marokańska zupa
Kroki postępowania
Podajemy ze świeżą natką pietruszki.
pierś z kurczka | 2 szt |
seler naciowy | 3 łodygi |
cebula | 1 szt |
ryż | 50 g |
czosnek | 2 ząbki |
pomidory z puszki | 200 g |
sok z limonki | 2 łyzki |
sos sojowy | 2 łyżki |
bulion drobiowy | 2 l |
Szafran nitki Prymat | 3 nitki |
cynamon | 1 łyżeczka |
Kminek mielony Prymat | 1 łyżerzka |
świeża pietruszka | 1/2 pęczka |
soczewica zielona | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: