Hamburgery drobiowe

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • piersi z kurczaka

    4 kotlety
  • sól, pieprz

  • KURCZAK - panier do drobiu

  • pomidor

  • majonez

  • ketchup

  • kajzerki

    4 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Każdy z kotletów leko ubijamy przez folię
spożywczą. Solimy i pieprzymy z obu stron.
Każdy kotlet obtaczamy w panierce i
smażymy na złoto. Bułki przekrajamy na
połowę. Na każdą połówkę kładziemy
kotlet, polewamy majonezem i ketchupem.
Kładziemy plaster pomidora i składamy
bułkę. I mamy szybki sposób na domowe
hamburgery.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
edyta18-20 23.10.2010 23:40
uwielbiam takie domowe hamburgery
gusia1000 21.10.2010 21:56
Tylko je robić i jeść.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat