Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halibut w panierce z marchewki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

halibut 800 g
cebula 1 szt
marchew 600 g
jajko 3 szt
Pieprz cytrynowy mielony Prymat 1 łyżeczka
olej do smażenia
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut w panierce z marchewki

Halibuta filetujemy, usuwamy skórę i razem z cebulą mielimy. Mięso doprawiamy pieprzem cytrynowym, formujemy kotlety.
Marchewki obieramy, ścieramy na drobnych oczkach, wbijamy jajka, doprawiamy solą i pieprzem. Tak przygotowaną masą „oblepiamy” kotlety rybne. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joannaa24 09.12.2015 19:53
Super pomysł z tą marchewkową panierką
VioletoweKucharzenie 09.12.2015 19:19
już wyobrażam sobie smak tej rybki! Pycha!
kasienka23 09.12.2015 18:04
bardzo ładnie smakuje i na pewno równie dobrze smakuje!
Mniam 09.12.2015 15:56
Świetnie przygotowana rybka. Z chęcią bym taką zjadła :)
Benita 09.12.2015 14:19
znakomity pomysł na panierkę
halina17 09.12.2015 12:16
Fajny przepis.
Grazyna0211 09.12.2015 11:54
świetny pomysł
Futka 09.12.2015 10:40
Przepyszna rybka w doskonałej oprawie :)
Malinka 09.12.2015 10:10
Świetna ryba, dla mnie bomba!
Madzai 09.12.2015 09:48
Bardzo smacznie wygląda
Aleksandra/Olcia 09.12.2015 09:29
wspaniały obiad
sliwka 09.12.2015 08:55
Fajny przepis na rybkę dla dzieci;))
olkaaa 09.12.2015 08:09
chętnie spróbuję
Renataj 08.12.2015 23:55
Na taką rybkę chętnie bym się skusiła:)
Łukasz15 08.12.2015 23:48
Pięknie podany

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak