Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z łososiowymi kabanosami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew 1 duża
ogórek kiszony 3 szt
cebula 1 szt
olej 2 łyżki
passata pomidorowa 500 ml
kabanos 250 g (z łososia)
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z łososiowymi kabanosami

Marchew ścieramy na tarce do jarzyn. Razem z pokrojonymi w kostkę ogórkami, posiekaną cebulą podsmażamy chwilę na gorącym tłuszczu. Następnie zalewamy passatą pomidorową, dodajemy pokrojone w 2 cm kawałki kabanosy, dusimy 15 min. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 08.04.2017 10:40
pomysłowe danie
w mojej kuchni 07.04.2017 18:23
pyszne jedzonko podano
Ada-Gaba 07.04.2017 15:35
pyszna propozycja
ania2610 07.04.2017 12:23
bardzo apetyczne danie :)
AZgotuj 07.04.2017 10:08
wygląda przepysznie!:)
2milutka 07.04.2017 08:59
dla mnie bomba
adelajda 07.04.2017 08:09
ciekawy przepis
Babeczka35 07.04.2017 07:48
Bardzo smacznie.
jagoda5913 07.04.2017 00:48
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak