Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VII: Sandacz z chutney z dyni i marchwi, odc. 13
Kroki postępowania




filet z sandacza | 500 g |
dynia | 1/2 średniej sztuki |
marchewka | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
olej | |
woda | 200 ml |
ocet | 20 ml |
limonka | 1 sztuka |
cukier | 3 łyżeczki |
Kminek mielony Prymat | |
Imbir mielony Prymat | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
botwina liście | do dekoracji |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: