Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z łopatki z cebulką
Całość gotujemy jeszcze przez 20 min aż mięso będzie miękkie.
Dobrym dodatkiem są młode ziemniaczki posypane koperkiem.
Smacznego
łopatka | 1 kg |
cebula biała | 2 szt. |
ziele angielskie | 3 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
mąka | 2 łyżki |
olej do smażenia | do smażenia |
czosnek | 2 ząbki |
bulion | 1 kostka |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: