Składniki:
wieprzowina | 60 dkg |
podgrzybki | 20 dkg |
por | 1/4 sztuki |
tłuszcz do smażenia | |
masło | 2 łyżki |
kostka mięsna | 1 sztuka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 3 sztuki |
mąka | 3 łyżki |
wieprzowina | 60 dkg |
podgrzybki | 20 dkg |
por | 1/4 sztuki |
tłuszcz do smażenia | |
masło | 2 łyżki |
kostka mięsna | 1 sztuka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 3 sztuki |
mąka | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: