Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Składniki
-
brukselka
300 g -
cebula czerwona
1 -
śliwki suszone
50 g -
polędwica wieprzowa
1 -
Papryka słodka mielona Prymat
do smaku -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
do smaku -
Pieprz czarny mielony Prymat
do smaku
purre z ziemniaków
-
ziemniaki
500 g -
masło
1 łyżka -
śmietana 30%
50 ml -
Musztarda chrzanowa Prymat
2 łyżeczki
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku IV: Polędwica wieprzowa z brukselką i śliwkami, odc. 1
Kroki postępowania





Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się