Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku IV: Polędwica wieprzowa z brukselką i śliwkami, odc. 1
Kroki postępowania





brukselka | 300 g |
cebula czerwona | 1 |
śliwki suszone | 50 g |
polędwica wieprzowa | 1 |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
ziemniaki | 500 g |
masło | 1 łyżka |
śmietana 30% | 50 ml |
Musztarda chrzanowa Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: