Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GULASZ WIEPRZOWY Z GRZYBAMI

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 800 gram
grzyby leśne 400 gram
papryka 1 szt
cebula 1 szt
czosnek
koncentrat pomidorowy 1 szt
majeranek
olej do smażenia
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: GULASZ WIEPRZOWY Z GRZYBAMI

pokrojone i przyprawione mięso(przyprawą do wieprzowiny PRYMAT oraz majerankiem)odstawić na godzinę.Następnie podsmażyć i dodać usmażoną cebulę,czosnek,paprykę,grzyby oraz koncentrat.Całość zalać bulionem.Można podawać z ziemniakami lub kaszą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 12.02.2014 12:55
brzmi smacznie
adelajda 25.09.2013 15:58
super przepis :)
Róża1 30.08.2013 22:14
przepyszny!!!!!!!!!!!
fotoviderek 05.04.2013 09:20
Uwielbiam taki gulasz :)
RenataZ-et 17.02.2013 21:06
Wyśmienite danie
Ada-Gaba 30.12.2012 08:58
smaczny obiadek
PIOTR11 28.12.2012 11:44
apetyczny
Łukasz15 24.11.2012 15:43
Smaczny
olkaaa 09.11.2012 09:18
bardzo lubię
Bernadeta1 05.10.2012 10:48
smaczne
Ibag24 30.09.2012 09:14
extra
caralajna 26.09.2012 10:56
smaczny
kuklik 25.09.2012 22:29
wspaniałe
MagdaXXX 23.09.2012 08:50
super
dagmara020 21.09.2012 09:43
uwielbiam dania z sosem
Elżbieta17 15.09.2012 22:22
pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak