Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz wieprzowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 60 dag
cebula 1
mąka
papryka czerwona 1
olej do smażenia
sól
pieprz
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy

mięso umyć ,pokroić w kostkę.Obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym oleju na złoto.Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i paprykę.Posypać mieloną papryką i chwilę jeszcze razem podsmażać.Wlać ok szkl wody i dusić całość aż mięso będzie miękkie,jeśli potrzeba dolewać wodę.Przyprawić solą i pieprzem.Podawać z kaszą lub ziemniakami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 01.07.2013 07:54
apetyczny obiadek
Bernadeta1 20.04.2013 13:46
smaczny obiadek
Luki 15.03.2013 18:13
super gulasz
natalia.doradca 02.02.2013 09:24
świetne danie na smaczny obiadek
kriko 04.12.2012 18:59
super
Wiesława1 02.10.2012 10:48
super obiadek
koala 10.09.2012 14:42
apetyczny (:
Ada-Gaba 08.09.2012 08:17
bardzo lubimy
Anio?eczek 05.09.2012 20:35
pycha
jeta72 03.09.2012 11:34
uwielbiam gulasze :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak