Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz pieczarkowy z suszonymi grzybami
Kroki postępowania
Całość podlac rosołem i krótko zagotowac na średnim ogniu. Zmniejszyc ogień, gotować gulasz jeszcze 20 minut pod przykryciem.
cebula | 1 szt |
ziemniaki | 1 kg |
pieczarki | 1,2 kg |
olej | 3-5 łyżek |
rosół warzywny | 1,2 litra |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
woda | 1 (gorąca) |
grzyby suszone | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: