Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz na wątróbce z czerwoną fasolą
Kroki postępowania
Smacznego :)
wątróbka | 1,5 kilograma |
cebula biała | 6 sztuk |
papryka | 2 sztuki |
kukurydza | 1 puszka |
fasola czerwona | 1 puszka |
czosnek | 6 ząbków |
mąka pszenna | do panierowania |
olej do smażenia | |
woda |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: