Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby po włosku
Włożyć do słoików dość ciasno i jak brakuje oleju to dolać, tak żeby grzyby były przykryte. Pasteryzować 10 minut.
grzyby leśne | 1/2 kg |
ocet 10 % | 2 szklanki |
czosnek | 1 główka |
sól | 1 łyżeczka |
woda | 2 (źródlana) |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 łyżeczki |
olej do smażenia | 2 szklanki |
Natka pietruszki suszona Prymat | 3 łyżki |
oregano | 2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: