Grzanki z serem ricotta i winogronami polane miodem

Grzanki z serem ricotta i winogronami polane miodem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb

    2 kromki
  • ser ricotta

    4 plastry
  • winogrona

    1 kiść
  • miód

    2 łyżki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Grzanki z serem ricotta i winogronami polane miodem

Chleb opiec w tosterze.
Na każdą kromkę ułożyć plaster sera i po kilka winogron.
Polać miodem i podawać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat