Grzanka z camembertem i gruszką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kajzerka

    1 szt
  • camembert

    2 plastry
  • rukola

    do smaku
  • ocet balsamiczny

    do smaku
  • gruszki

    1/2 szt
  • masło

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kajzerkę przeciąć na pół i posmarować masłem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 10 minut. Po tym czasie wyjąć, nałożyć rukolę, pokrojony w plasterki ser, pokrojoną na cząstki gruszkę a na koniec skropić octem balsamicznym. Pycha!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
plocia 09.02.2014 16:21
W sam raz dla mnie na śniadanie
arbuzowo 19.03.2013 17:54
rewelacyjny pomysł
Anonimowy 19.03.2013 17:53
bardzo fajny pomysł
Mysiunia 19.03.2013 07:49
oj kusisz, kusisz :)
Sylwia26 18.03.2013 20:26
apetycznie wygląda..mniam
pycia9 18.03.2013 20:10
świetny ten przepis
PaniMISIOWA 18.03.2013 19:50
bogactwo smaków
Pomocnik 18.03.2013 19:07
świetna sprawa
ewka1978 18.03.2013 19:01
ciekawe składniki
Kasia21 18.03.2013 18:58
na pewno wypróbuję

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat