Do małego garnka włożyć drożdże, rozdrobić widelcem, dosypać cukier, dolać wody i ok. 100 g mąki. Wymieszać, postawić na 1 min. na małym gazie, przykryć i poczekać ok. 20-30 minut by zaczyn wyrósł. Po tym czasie resztę mąki wymieszać z solą, dodać zaczyn, oliwę i zagnieść na "miękko". Odstawić na 20 -30 minut. Pieczarki pokroić na kawałki i podsmażyć. Cebulę posiekać. Kiełbasę pokroić w kostkę. ser zetrzeć na tarce z grubymi oczkami. Blachę wysmarować tłuszczem (olej, oliwa), położyć rozwałkowane ciasto i nałożyć farsz: pieczarki, kiełbasę, cebulę, oliwki i ser, posypać ziołami. Piec w 200 - 220 st. ok. 40 minut. Podawać udekorowane listkami bazylii z ketchupem i sosem czosnkowym. SMACZNEGO.