grilowany camemebrt

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • camembert

    1 szt
  • oliwki

  • pomidorki koktajlowe

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser camembert kroimy na "ósemki", posypujemy przyprawą do grilla. W sreberko zawijamy "ósemkę" jedną oliwkę i polówkę pomidorka koktajlowego zawijamy i kładziemy na ruszcie rozgrzanego grilla. Po 10 minutach rozwijamy sreberko i serek gotowy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Rafał10 14.06.2012 08:58
pychotka :)
malcik111 13.06.2012 22:42
polecam taki z żurawiną, ja akurat nie miałam, ale żurawinka i camembert też smaczne
Monika111 13.06.2012 22:09
oj jadłam kiedyś.... pycha! :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat