Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grill: Ser camembert lub oscypek z grilla

5.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
Party Dip Barbecue Prymat 1 opakowanie
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
Grill przyprawa ziołowa Prymat 4 łyżki
Sól ziołowa jodowana Prymat do smaku
camembert 8 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Grill: Ser camembert lub oscypek z grilla

Serki pleśniowe / lub oscypki obsypać przyprawami i opiekać na grillu po 3-5 min z każdej strony. W razie wyboru oscypków - pokroić w plastry i opiekać tak, jak serki pleśniowe.
Pieczarki obrać, opłukać, osuszyć i opiekać na grillu 3-5 min. Podawać z grillowanymi serami. Przed zaserwowaniem posolić i posypać pieprzem. Podawać z Party Dip Barbecue Prymat, przygotowanym zgodnie z opisem na opakowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta11 02.04.2013 15:21
uwielbiam taki ser jest pyszny:)
Misia13 19.03.2013 08:53
pysznie ;-)
kala9287 17.03.2013 23:38
pychotka, spróbuję jak tylko przyjdzie sezon na grillowanie
bietka 31.01.2013 12:48
do sezonu grillowego daleko, a wy tutaj podajecie przepisy na takie pysznośći mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak