Grill: Ser camembert lub oscypek z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    30 dag
  • Party Dip Barbecue Prymat

    1 opakowanie
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    do smaku
  • Grill przyprawa ziołowa Prymat

    4 łyżki
  • Sól ziołowa jodowana Prymat

    do smaku
  • camembert

    8 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Serki pleśniowe / lub oscypki obsypać przyprawami i opiekać na grillu po 3-5 min z każdej strony. W razie wyboru oscypków - pokroić w plastry i opiekać tak, jak serki pleśniowe.
Pieczarki obrać, opłukać, osuszyć i opiekać na grillu 3-5 min. Podawać z grillowanymi serami. Przed zaserwowaniem posolić i posypać pieprzem. Podawać z Party Dip Barbecue Prymat, przygotowanym zgodnie z opisem na opakowaniu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Marta11 02.04.2013 15:21
uwielbiam taki ser jest pyszny:)
Misia13 19.03.2013 08:53
pysznie ;-)
kala9287 17.03.2013 23:38
pychotka, spróbuję jak tylko przyjdzie sezon na grillowanie
bietka 31.01.2013 12:48
do sezonu grillowego daleko, a wy tutaj podajecie przepisy na takie pysznośći mniam :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat