Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grilowany boczek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek surowy 500 g
oliwa 1,5 łyżki
keczup 1,5 łyżki
miód 1 łyżka
bazylia 1 łyżka
majeranek 1 łyzka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Grilowany boczek

Boczek pokrój na plastry.Wymieszaj pozostałe składniki ze sobą i marynatą posmaruj boczek.Odstaw go lodówki na 2 h.Nastepnie griluj z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak