Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowane brązowe pieczarki nadziewane kapustą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki brązowe 2 szt
kapusta biała 1 szklanka
ziemniaki młode 0,5 kg
jogurt naturalny 1 mały
koperek 1 garstka

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane brązowe pieczarki nadziewane kapustą

Brązowe pieczarki oczyścić i wyciąć nóżkę. Kapustę poszatkować i przesmażyć z posiekaną dymką. Pieczarki nadziewamy kapustą, kładziemy na górę kawałek sera żółtego i wrzucamy na patelnię grillową. Podajemy z młodymi ziemniakami. Na wszystko wylewamy sos zrobiony z jogurtu, koperku, przypraw.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak