Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana kiełbaska z warzywami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa śląska 5 lasek
ogórek kiszony 5 sztuk
cebula czerwona 3 sztuki
czosnek 2 ząbki
oliwa 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana kiełbaska z warzywami

Czosnek przeciskamy przez praskę, następnie łączymy z oliwą. Smarujemy nacięte kiełbaski i odstawiamy na godzinę aby przeszły smakiem. Cebule kroimy w piórka i przesmażamy chwilę. Ogórki kroimy w kostkę. Łączymy ogórki i cebule. Na kawałku folii aluminiowej układamy kiełbaskę, nakładamy na nią farsz i zawijamy. Grillujemy przez 30 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariuszek8 02.09.2015 10:28
wygląda inaczej niż zawsze standardowa...
fotoviderek 05.05.2015 07:54
Pyszności na talerzu :)
malgosia2661 04.05.2015 20:25
Bardzo fajne przepis, kiełbasa nie jest tak spalona.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak