Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana kaszanka w pieczarkami i papryką

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kaszanka 3 szt
papryka czerwona 1 szt
pieczarki 25 dag
cebula 1 szt
sól
pieprz
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana kaszanka w pieczarkami i papryką

Pieczarki kroję w plasterki. Cebulę obieram i kroję w piórka. Na odrobinie oliwy podsmażam pieczarki razem z cebulą. Doprawiam do smaku solą oraz pieprzem. Paprykę oczyszczam z gniazd nasiennych i kroję w paski. Na kawałku folii aluminiowej układam porcję pieczarek, papryki oraz kaszankę. Oprószam solą i pieprzem. Folię zawijam i układam na rozgrzanym grillu. Grilluję około 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 11.05.2015 08:47
Nasze polskie smaki - ja też lubię:)
Kuchareczekjeden 10.05.2015 22:31
Lubię kaszankę z grilla
halina17 10.05.2015 21:30
Dobre danie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak