Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grahamka z serem białym i pieczarkami na ciepło

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grahamka 1 szt
pieczarki 4 szt
cebula 1/4 szt
koperek
ser biały 50 g
sól, pieprz do smaku
olej
papryka czerwona 1/4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Grahamka z serem białym i pieczarkami na ciepło

Pieczarki obieramy, kroimy na plasterki i podsmażamy na rozgrzanym oleju razem z pokrojoną w kosteczkę cebulą. Doprawiamy do smaku sola i pieprzem. Grahamkę kroimy na pół i nakładamy na nią podsmażone pieczarki. Ser biały rozgniatamy widelcem razem z koperkiem i odrobiną soli. Na pieczarki nakładamy ser. Paprykę kroimy na cieniutkie plasterki i układamy na serze. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok 6-7 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak