Przepis i sposób przygotowania na: GOŁĄBKI Z MŁODEJ KAPUSTY
Kroki postępowania
Podajemy z puree ziemniaczanym, sosem pomidorowym i tartymi buraczkami.
mięso mielone | 600 g |
ryż | 2 woreczki |
cebula | 2 szt |
jajko | 2 szt |
kapusta biała | 1 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
olej do smażenia | |
ziemniaki ugotowane | 1 kg |
sos pomidorowy | |
buraczki konserwowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: