Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gołąbki na liściach sałaty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata zielona 1 główka/ młoda
wędlina 25 dag/resztki po Świętach
kwaśna śmietana 1 łyżka/lub majonez
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki na liściach sałaty

Wykonanie:
Wędlinę zmielić, wymieszać ze śmietaną, chrzanem, przyprawić w razie potrzeby do smaku. Nakładać na umyte osuszone liście sałaty, zwinąć jak gołąbki i podawać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iziona 31.03.2016 10:22
Dziwna propozycja, ale może smaczna
misia123410 30.03.2016 19:55
Same pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak