Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

GAZPACHO - HISZPAŃSKI CHŁODNIK

5.0
(32)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory
50 DAG
cebula
2 SZT
ząbek czosnku
2 SZT
ogórek
1 SZT
papryka
2 SZT
oliwa
1 ŁYŻKA
sól, pieprz
wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: GAZPACHO - HISZPAŃSKI CHŁODNIK

POMIDORY UMYĆ,OBRAC ZE SKÓRKI,ZMIKSOWAC RAZEM Z OGORKIEM I CEBULA.CZOSNEK ROZETRZEC Z ODROBINA SOLI.PAPRYKOKROIC W PASECZKI.DO ZMIKSOWANYCH POMIDORÓW DODAĆ CZOSNEK,PIEPRZ I OLIWĘ.WSTAWIĆ DO LODÓWKI I SCHŁODZIĆ.PRZED PODANIEM WRZUCIĆ POKROJONĄ PAPRYKĘ I CEBULĘ POKROJONĄ W PIÓRKA.SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 09.05.2012 07:37
dobre
[email protected] 12.03.2012 10:44
bardzo dobry
malaczarna23 15.02.2012 16:08
świetny
anulka69 21.11.2011 14:57
lubię
angelusia111 15.11.2011 21:15
Uwielbiam gazpacho
Edyta31 12.07.2011 22:24
mniam, warty wypróbowania
mehia 19.09.2010 09:31
extra :)
Margo1 28.08.2010 10:47
do spróbowania !
kasiurek 24.08.2010 10:43
chętnie sprobuję tej potrawy
banditka 24.06.2010 21:16
Mamy podobne gusta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak