Składniki:
boczniaki | 25 dkg |
czerwona fasolka | 1/2 puszki |
mrożony zielony groszek | 10 dkg |
jajko | 4 duże sztuki |
sól do smaku | |
świezo zmielony pieprz | do smaku |
żółty ser | 3 duże plastry |
cebula czerwona | 1 sztuka |
smalec | 1 czubata (gęsi) |
boczniaki | 25 dkg |
czerwona fasolka | 1/2 puszki |
mrożony zielony groszek | 10 dkg |
jajko | 4 duże sztuki |
sól do smaku | |
świezo zmielony pieprz | do smaku |
żółty ser | 3 duże plastry |
cebula czerwona | 1 sztuka |
smalec | 1 czubata (gęsi) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: