Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Francuskie małe co nieco

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie
1 opakowanie
pasztet
1 opakowanie
żółtko jajek
2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie małe co nieco

Ciasto francuskie rozwinać, pokroić na kwadraty średniej wielkości. Na każdy kwadrat ułożyć po środku łyżeczkę pasztetu. Sklejać na saszetkę. Wierzch smarować rozmęconym jajkiem. Wstawic do nagrzanego do 170 stopni piekanrika. Piec na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Fiffi 25.05.2012 19:56
jestem ciekawa smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak