Przepis i sposób przygotowania na: Forszmak lubelski
Kroki postępowania
Doprawiamy do smaku pieprzem i zaprawiamy śmietaną .
Energicznie mieszamy ,zagotowujemy i mamy gotowe danie.
kiełbasa wędzona | 100 g |
ogórek kiszony | 2 szt |
ogórek konserwowy | 2 szt |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
śmietana osiemnaście proc | 2 łyżki |
ziele angielskie | 5 ziaren |
woda | 1 l |
Kostki rosołowe Kucharek | 2 sztuki |
cebula biała | 1 |
mąka pszenna | 2 łyżki |
wędlina | 100 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 -3 sztuki |
karkówka | 0k .1 wieprzowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: