Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fondue serowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser camembert 100 g
ser ementaler 100 g
ser cheddar 100 g
wino białe wytrawne 150 ml
bagietka

Przepis i sposób przygotowania na: fondue serowe

Wszystkie sery zetrzeć na tarce o grubych oczkach i rozpuścić w winie . Urwać mały kawałek z bagietki i moczyć w fondue..:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Konczi 28.07.2013 15:23
nigdy nie próbowałam ale brzmi smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak