Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Flaczki

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żołądek wieprzowy 1 szt
majeranek do smaku
marchew 1 szt
sól i pieprz do smaku
pietruszka 0,5 szt
przyprawa do zup do smaku
woda 1,5 litra

Przepis i sposób przygotowania na: Flaczki

Żołądek zaparzamy i ściągamy ciemną skórę. Kroimy w paseczki. Gotujemy z marchewką, pietruszką pokrojonymi w drobną kostkę oraz majerankiem. Gdy będą miękkie gasimy przyprawiamy do smaku. Podajemy z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina1991 09.06.2014 10:33
bardzo smaczne
fotoviderek 23.11.2013 10:25
Uwielbiam takie flaczki :)
IZABELA29 12.06.2013 08:21
zawsze robię z kupnych flaczków już pokrojonych
Pyszota 15.05.2013 10:38
super flaczki
Janina 15.05.2013 10:04
Bardzo lubimy flaczki ,dlatego często goszczą na naszym stole.
msmors 15.05.2013 09:54
smaczne danie
IwonaDD 15.05.2013 09:50
pyszne bez dwóch zdań
Paolcia 15.05.2013 09:09
mojego również :P
Kasia35 15.05.2013 08:40
ulubione danie mojego męża

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak