Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fish and peas

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 2 sztuki
Kurczak panier do drobiu Prymat 1 sztuka
groszek konserwowy 1 puszka
sos beszamelowy 200 ml
Zioła prowansalskie suszone Prymat 3 łyżki
kuleczki ziemniaczane 300 gr
pieprz do smaku
olej do smażenia do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fish and peas

Filety rybne panieruję w gotowej panierce i smażę na oleju. Kuleczki ziemniaczane piekę ok 25 min w piekarniku (aż się zarumienią). Sos beszamelowy w rondelku mieszam z ziołami, pieprzem i groszkiem. Gdy wszystko będzie gotowe serwuję. Pycha! Coś w stylu angielskim 'Fish and chips' :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 14.08.2013 16:54
fajne danie
AnielskaSlodycz 08.06.2013 09:32
a jak robi się te kuleczki ziemniaczane ?
M. Monroe 12.11.2012 11:18
smacznie się prezentuje
eliza135 16.10.2012 08:38
wygląda pysznie
andrzej10 10.10.2012 09:26
spróbuje
Megi 10.10.2012 07:53
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak