Filety z pstrąga

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z pstrąga

    4 szt
  • pieprz cytrynowy

    1 szczypta
  • sól

    do samku
  • tarta bułka

    4 razowa
  • jajko

    1 szt
  • sok z cytryny

    2 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety solimy ,pieprzymy kropimy cytryna Obtaczamy w jaku i tartej bułce smażymy na oliwie na złoty kolor .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kasiax18 05.04.2012 18:10
smaczne
Maniek2 04.01.2012 14:32
lubię pstrąga
Barbara55 28.08.2011 17:06
rybkę lubię
kielcok1 22.06.2011 17:56
bardzo lubię rybkę
rakow2 09.03.2011 16:33
jak ja lubię smażoną rybkę
Mirka-Ludomila 01.03.2011 09:39
apetyczne
eli_555 05.12.2010 21:55
pycha
Emilia22 23.09.2010 07:14
aż ślinka leci
amorzenek 29.06.2010 18:24
pstrągi najlepsza ryba

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat