Filet z Soli w sosie śmietanowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z Soli

    4
  • śmietana

    200 ml
  • masło

    2 dag
  • sól

  • pieprz

  • kapusta włoska

    1 mała
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę doprawić solą, pieprzem i ugotować na parze.Liście kapusty włoskiej pokroić w paski, usmażyć na maśle, dodać śmietanę i dusić aż śmietana zgęstnieje. Przed podaniem polać rybę powstałym w ten sposób sosem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwona332 21.08.2011 12:37
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat