Filet z kurczaka z cebulką, pieczarkami i serem

Filet z kurczaka z cebulką, pieczarkami i serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z kurczaka

    2
  • cebula

    1
  • mąka do panierki

  • jajko

    1
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Filet z kurczaka z cebulką, pieczarkami i serem

Filety z kurczaka obtaczamy w jajku doprawiamy sola i pieprzem nastepnie panierujemy w mące. Kładziemy na rozgrzana patelnie. Pokrojona cebulka i pieczarki wczesniej usmażone na patelni wkładamy na przyrumieniony filet na wierzch kładąc starty ser. Czekamy aż ser stopnieje.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Gosia32
Gosia32 19.03.2011 10:08
mniam;]
Joanna108
Joanna108 06.01.2011 10:22
fajny pomysł
Magdalena80 24.10.2010 20:22
warto wypróbować!
magical66 07.10.2010 12:21
dzisiaj kupiłam pieczarki więc na pewno spróbuję!
Ewa99 30.09.2010 15:53
Wygląda smacznie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat