Składniki:
filety rybne | 1 szt ( z karpia) |
cebula | 1 szt |
boczniaki | 25-30 dag |
masło | 2-3 łyżki |
olej | do smażenia |
jajko | 1 szt |
sól i pieprz | do smaku |
mąka pszenna | 3-4 łyżki |
słonecznik łuskany | 3-4 łyżki |
filety rybne | 1 szt ( z karpia) |
cebula | 1 szt |
boczniaki | 25-30 dag |
masło | 2-3 łyżki |
olej | do smażenia |
jajko | 1 szt |
sól i pieprz | do smaku |
mąka pszenna | 3-4 łyżki |
słonecznik łuskany | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: