Filet z dorsza.

Filet z dorsza.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • przyprawa warzywna

  • pieprz

  • majeranek

  • mąka

  • olej

  • cebula

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety ryby z obu stron posypać przyprawami. Następnie obtoczyć w mące i smażyć na oleju z pokrojoną w piórka cebulką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pietruszka 29.08.2012 21:47
dobre
Mirka-Ludomila 12.05.2011 08:58
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat