Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z czarniaka w serowej panierce

5.0
(17)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Filet z czarniaka - jedna z najsmaczniejszych (dla nas) ryb, otulona serową panierką.

Składniki:

Skladniki:

filet z czarniaka 500 gramów
mąka 6 łyżki
jajko 2 sztuki
parmezan starty 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z czarniaka w serowej panierce

Filety kroimy na kawałki takie, jakie lubimy. Oprószamy solą i pieprzem.

Filety obtaczamy w mące, rozkłóconym jajku i serze.

Smażymy na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak