Przepis i sposób przygotowania na: Filet z czarniaka w serowej panierce
Filety kroimy na kawałki takie, jakie lubimy. Oprószamy solą i pieprzem.
Filety obtaczamy w mące, rozkłóconym jajku i serze.
Smażymy na rumiano.
Filet z czarniaka - jedna z najsmaczniejszych (dla nas) ryb, otulona serową panierką.
filet z czarniaka | 500 gramów |
mąka | 6 łyżki |
jajko | 2 sztuki |
parmezan starty | 1 szklanka |
Filety kroimy na kawałki takie, jakie lubimy. Oprószamy solą i pieprzem.
Filety obtaczamy w mące, rozkłóconym jajku i serze.
Smażymy na rumiano.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: