Przepis i sposób przygotowania na: Filet w cieście francuskim
Całość przykryć drugą połową ciasta i włożyć do piekarnika . Piec około 30 minut w 190 stopniach na złoty kolor .Wyjąć i podawać na ciepło pokrojone na porcję i polane ketchupem .
filet z kurczaka | 500 g |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
pieczarki | 400 g |
masło klarowane | 50 g |
cebula | 1 szt |
ciasto francuskie | 1 szt |
ketchup pikantny | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: