filet rybny panierowany

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet rybny

    4 sztuki
  • mąka

  • jajka

    2 sztuki
  • sól

  • peiprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

filety opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem kuchennym. Posolić, oprószyć pieprzem do smaku. Każdy z filetów otaczać w mące, potem w jaku, a na końcu w bułce tartej. Następnie smażyć na rozgrzanym oleju na złocisty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Karolcia12 20.12.2010 22:46
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat