Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane roladki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

piersi z kurczaka 3 szt
ser żółty 6 plastrow
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat 3 lyzki
papryka czerwona pol szt
Bułka tarta klasyczna Prymat pol szkl
olej do smażenia
jajko 1 szt

Porada

Piers moze byc wykorzystana na goraco do obiadu a na zimno jako przystawka.

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane roladki

piers podzielic na 2 czesci I rozbic,nastepnie posypac z obu stron przyprawa na kazdy filet ulozyc ser I pasek czerwonej papryki I zwinac nastepnie obtoczyc najpierw w rozbitym jajku a nastepnie w bulce, smazyc na rozgrzanym oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 16.08.2016 14:02
bardzo lubię
berys18 07.08.2016 09:38
świetne roladki
ilka01 04.08.2016 20:28
pyszności :)
Urszula Świeca 04.08.2016 19:18
Pomysłowe i smaczne.))
bertpvd 04.08.2016 18:11
rewelacja !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak