Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane pieczarki na ostro

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 8 sztuk
szynka 3 plastry
papryka 1/4 sztuki
pietruszka 1 garść
cebula 1/2 sztuka
majonez 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
ser żółty 2 łyżki
Papryka ostra mielona Prymat 1/2 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane pieczarki na ostro

Pieczarki myjemy i osuszamy, usuwamy nóżki które kroimy w drobną kosteczkę. Pozostałe składniki również kroimy w kosteczkę i razem ze sobą mieszamy. Dodajemy majonez i przyprawy. Powstałym farszem napełniamy kapelusze i posypujemy startym serem. Zapiekamy około 20 min w temperaturze 170 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 21.10.2012 08:38
smaczne !
treonina 21.10.2012 07:34
ekstra przepis!
msmariusz 21.10.2012 01:02
lubie
Zdzisław 21.10.2012 00:24
takie to zjem od razu
marinia 20.10.2012 23:43
podoba mi się to danie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak