Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane pieczarki 2.

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 4 Sztuki
szynka 100 Gram
ser żółty 100 Gram
cebula 1 Sztuka
czosnek 3 Ząbki
jajko 1 Sztuka
Majeranek suszony Prymat 1 Łyżeczka
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane pieczarki 2.

Kroki postępowania

1
Kroimy szynke i reszte produktów. Pieczarki myjemy i pozbawiamy nóżek, kroimy je do farszu.
Krok 1 - Faszerowane pieczarki 2. foto
2
Farsz posmażamy na patelni. W tym czasie pieczarki wkładamy do piekarnika na 180 stopni i pieczemy ok 8 min
Krok 2 - Faszerowane pieczarki 2. foto
3
Do farszu dodajemy ser i jajko. Faszerujemy pieczarki i wkladamy do piekarnika na okolo 10-15 min.
Krok 3 - Faszerowane pieczarki 2. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 29.06.2015 12:57
super grzybki
bertpvd 29.06.2015 09:57
pięknie podane !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak