Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka zielona z czosnkiem i parmezanem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 250 g
czosnek 5 ząbków
parmezan starty 3 łyżki
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka zielona z czosnkiem i parmezanem

Fasolkę obgotować. Na oliwie podsmażyć pokrojony czosnek. Po chwili dorzucić fasolkę. Smażyć przez minutę. Dosolić wedle uznania. Rozłożyć jeszcze ciepłą na talerz i posypać startym parmezanem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna46 14.11.2012 16:02
Co jest lakonicznego w tym przepisie ??? Potrzebna jest bardziej zwięzła i precyzyjna instrukcja gotowania fasolki. ??
SmacznaPyza 14.11.2012 11:12
lakonicznie...
Ewelina47 13.11.2012 21:34
to musi być dobre
eMMe 13.11.2012 21:27
Świetny przepis na moją ulubioną fasolkę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak