Składniki:
fasolka szparagowa | 300 gram |
sól | 1\3 łyzeczki |
masło | 2 łyzki |
bułka tarta pikantna | 1 łyżeczka |
jajko | 1 sztuka |
masło do smażenia | 1 łyzeczka |
wędlina | 2 plastry |
sól do smaku | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
fasolka szparagowa | 300 gram |
sól | 1\3 łyzeczki |
masło | 2 łyzki |
bułka tarta pikantna | 1 łyżeczka |
jajko | 1 sztuka |
masło do smażenia | 1 łyzeczka |
wędlina | 2 plastry |
sól do smaku | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: