Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLKA W BUŁCE TARTEJ

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Składniki

fasolka szparagowa 300 gram
sól 1 łyżeczka
sok z cytryny kilka kropel
masło 2 i 1/2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 i 1/2 łyżki

Dodatkowo

woda do gotowania

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA W BUŁCE TARTEJ

Fasolkę gotujemy w wodzie z łyżeczką soli i sokiem cytryny, tak długo aż będzie miękka. Przecedzić. W garnuszku roztopić masło ze szczyptą soli. Dodać bułkę tartą i chwilę smażyć. Przełożyć do fasolki i dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magda1976 28.05.2015 21:53
Super dodatek do obiadu. Pycha
patryska76 28.05.2015 18:10
moje smaki!!
Konczi 28.05.2015 18:06
uwielbiam !!! Pysznie ją zaprezentowałaś :))
marenka 28.05.2015 17:27
Mniam, uwielbiam....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak