Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z paprykową bułką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 30 dkg
masło 3 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyzek
sól do smaku
Papryka słodka mielona Prymat (wędzona)

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z paprykową bułką

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy. na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy tartą bułkę i nieco wędzonej papryki, mieszamy, rumienimy. Polewamy tym fasolkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 07.05.2013 21:40
z papryką nie próbowałam,fasolkę uwielbiam
Wacław 09.04.2013 10:41
dla mnie pycha !
pacpaw 19.11.2012 20:34
danie proste ale ile to osób zajada taką fasolkę w sezonie przynajmniej raz. A paprykowa bułka tarta na pewno ten smak wzbogaci
Izabela/bella81 06.10.2012 19:47
lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak